Et lækkert og svampet bananbrød fyldt med saftige brombær. Og det hele klares med bare én skål!
Fremgangsmåde
FORVARM ovnen til 190 grader.
SMØR en brødform, eller BEKLÆD den med bagepapir.
HÆLD mandeldrikken i en mellemstor skål.
TILSÆT æblecidereddiken.
RØR ingredienserne sammen.
STIL TIL SIDE i 1-2 minutter, så mandeldrikken kan koagulere.
TILSÆT de tre moste bananer, olie, sukker og vaniljeekstrakt.
RØR ingredienserne sammen.
TILSÆT mel, bagepulver, natron og salt.
BLAND, til ingredienserne har samlet sig.
GEM lidt brombær til pynt.
VEND de resterende brombær i dejen.
KOM dejen i den klargjorte form.
TRYK den delte banan ned i toppen af dejen.
TRYK de resterende brombær ned i toppen af dejen.
BAG, til kagen er gylden på toppen – omkring 45-60 minutter.
MÆRK med en tandstik eller en kødnål, om bananbrødet er klar. Hvis nødvendigt SKRU NED på 160 grader, og FORTSÆT bagningen, til tandstikken er fri for dej.
STIL bananbrødet til afkøling på en rist, og LAD det køle ned til stuetemperatur.
Tip
Hvis du bruger almindeligt hvedemel, skal du kun bruge 3 spsk. mandeldrik.