Veganske pandekager med blåbær og hindbær

Veganske pandekager med blåbær og hindbær

  • 175 g hvedemel
  • 1 spsk. bagepulver
  • 0,5 tsk. salt
  • 1 tsk. vaniljesukker
  • 2 spsk. sukker
  • 3,5 dl sojadrik
  • 1 spsk. kokosolie, smeltet
  • 1 spsk. chiafrø + 5 spsk. vand
  • Kokosolie til stegning
  • 125 g friske økologiske blåbær
  • 125 g friske økologiske hindbær

10 min. | 10 | morgenmad

Blueberry
Blueberry

Fremgangsmåde

Start med at blande chiafrø og vand i en skål. Lad det trække i 5 minutter. 

Bland hvedemel, bagepulver, salt, vaniljesukker og sukker i en skål.  

Tilsæt soyamælk, smeltet kokosolie og chiafrø-blandingen. Rør det rundt. 

Lad dejen stå i 10 minutter.  

Skyl bær og vend dem forsigtigt rundt i dejen.  

Kom kokosolie på en stegepande og steg pandekagerne på begge sider, til de er gyldne.  

Spises med sirup og friske bær. 

Leafs Blueberry

Bær er vores favorit, men cookies smager også godt ;-). På vores hjemmeside benytter vi cookies (ikke spiselige) for at sikre dig den kundeoplevelse, der er mest relevant for dine interesser. Se venligst vores cookie politik. Hvis du accepterer, forstår du aftalens vilkår og accepterer dem.