Bagt havregrød med jordbær

Bagt havregrød med jordbær

  • 200g Havregryn
  • 135g Brunt sukker
  • 1 Tsk. bagepulver
  • 1/2 Tsk. Kanel
  • 1/2 Tsk. salt
  • 480ml Fløde
  • 3 Spsk. Usaltet smør, smeltet
  • 1 1/2 Tsk. vaniljeekstrakt
  • 600g Driscoll's Jordbær, pynede og snittet på langs
  • 1 Stort æg

45 min | 6 portionr | morgenmad

Strawberry
Bagt havregrød med jordbær
Strawberry

Simpel men kreativ morgenmad for hele familien! Dine børn kan nemt hjælpe til med at lave denne lækre bagte havregrød, som bages færdig i ovnen mens du brygger kaffe. Du kan også erstatte jordbærrene med blåbær, eller eventuelt en kombination af dine yndlingsbær.

Fremgangsmåde

  • FORVARM ovnen til 175°C.
  • HÆLD fløde over dine havregryn
  • BLAND havregryn, brunt sukker, bagepulver, kanel og salt i en stor skål
  • SÆT blandingen til side
  • PISK fløde, æg, smør og vanilje i en mellemstørrelse skål medium bowl.
  • HÆLD Fløde over dine havregryn 
  • TILFØJ 160g jordbær i skiver
  • RØR forsigtigt rundt
  • HÆLD havregrøden i et ovnfast fad 
  • DRYS resten af jordbærrene over din havregrød
  • BAG  i 40 minutter eller indtil toppen er gyldenbrun
  • TAG havregrøden ud af ovnen
  • KØL  i 5 minutter
  • SERVERES varm
Leafs Strawberry

Bær er vores favorit, men cookies smager også godt ;-). På vores hjemmeside benytter vi cookies (ikke spiselige) for at sikre dig den kundeoplevelse, der er mest relevant for dine interesser. Se venligst vores cookie politik. Hvis du accepterer, forstår du aftalens vilkår og accepterer dem.