Skabt Af: onesarcasticbaker
Bekæmp varmen med en cremet, hjemmelavet flødeispind med græsk yoghurt og stykker af smagfulde jordbær. Lækkerier, der med garanti vil gøre lykke!
Fremgangsmåde
1. HÆLD vandet i en lille skål.
2. TILSÆT majsstivelsen.
3. RØR, til majsstivelsen er helt opløst i vandet.
4. STIL blandingen til SIDE.
5. SMELT smørret i en mellem kasserolle.
6. TILSÆT jordbærrene i tern på ca. 6 x 6 mm.
7. BLAND ingredienserne, og SØRG FOR, at alle jordbærtern bliver dækket af smør.
8. KOG i 2 minutter ved middelhøj varme.
9. TILSÆT rørsukker, honning og salt.
10. KOG uden låg, og RØR i blandingen af og til, til væsken er reduceret og tyknet, 12-15 minutter.
11. RØR majsstivelsesblandingen igennem igen, og HÆLD den i jordbærblandingen.
12. SÆT blandingen i kog, og LAD SIMRE, til blandingen er tyknet, omkring 2 minutter.
13. LAD jordbærblandingen køle helt af.
14. HÆLD sødmælken i et stort målebæger med tud.
15. TILSÆT den græske yoghurt.
16. RØR ingredienserne sammen.
17. TILSÆT jordbærblandingen, og RØR, til blanding har fået en jævn, lyserød farve.
18. FORDEL blandingen i 8-10 ispindeforme.
19. FRYS NED i mindst 6 timer eller natten over.
20. SERVERES straks efter eller opbevares i fryseren frem til servering.