Caprese med jordbær

Caprese med jordbær

  • ½ bakke Driscoll's-jordbær (200 g)
  • 300 g pastaskaller
  • 100 g mozzarellakugler
  • 30 g frisk basilikum
  • 2 rødløg
  • 80ml balsamic vinegar

20 min | 4 - 6 portioner | andre opskrifter

Strawberry
Strawberry

Mmmmm......En lækker italiensk salat med et twist af friske jordbær! Ideel til sommerfrokosten!

Fremgangsmåde

  • Kog pastaen i saltet vand ifølge anvisningerne på emballagen.
  • Lad den køle af i køleskabet.
  • Nip stilken af jordbærrene og skær dem i kvarte.
  • Riv rødløget så fint som muligt.
  • Bland jordbær, pasta, mozzarella, basilikum og rødløg i en stor skål.
  • Stænk balsamicoeddike over og bland forsigtigt.
  • Til sidst et drys salt, og salaten er færdig!


 

Leafs Strawberry

Bær er vores favorit, men cookies smager også godt ;-). På vores hjemmeside benytter vi cookies (ikke spiselige) for at sikre dig den kundeoplevelse, der er mest relevant for dine interesser. Se venligst vores cookie politik. Hvis du accepterer, forstår du aftalens vilkår og accepterer dem.