French toast med et twist! Den her opskrift er perfekt til brunch eller til en hyggelig søndag morgen. De sofistikerede french toast kebabs er nemme at lave, og de vil ligne en million, når du serverer dem for dine gæster.
Fremgangsmåde
FORVARM en stor stegepande ved medium varme
SLÅ 2 æg ud i en mellemstørrelse skål, og PISK dem grundigt
TILFØJ mælken, 1 tsk. vaniljeekstrakt og 1 spsk. ahornsirup
PISK det hele godt sammen
SMELT smør på panden
DYP brød i æggeblandingen, en skive ad gangen
STEG skiverne i omtrent 2 minutter på hver side, eller indtil de er gyldenbrune, og JUSTER temperaturen løbende
SKÆR dine French toast i 7 firkanter
SPID 3 French toast firkanter, 1 hindbær og 1 jordbær per spyd.
DRYS sukker på, og HÆLD ahornsirup udover
SERVER spyd med ekstra ahornsirup
SERVER med det samme