Din familie vil elske denne fantastiske morgenmads- og brunchspecialitet. Varm jordbær sauteret med ahornsirup og appelsinskal giver en velsmagende topping til french toast med kanel/rosin-brød.
Fremgangsmåde
Forvarm ovnen til 90 °C.
Smelt 2 teskefulde smør i en nonstick pande ved medium varme. Tilsæt jordbær og omrør jævnligt indtil de er lidt blødgjorte, ca. 3 minutter. Tilsæt ahornsirup og fortsæt med opvarmning i 30 sekunder. Fjern panden fra blusset og rør appelsinskal i. Opvarm lige før servering.
Pisk æg, æggehvide, mælk og vanilje i et lavt fad eller en stor skål. Smelt 2 teskefulde smør i en stor nonstick pande over medium varme. Dyp brødskiverne, en ad gangen, i den omrørte æggeblanding, vend forsigtigt for at mætte begge sider. Overfør skiverne til panden et par ad gangen så de ikke presses sammen; steg 2 minutter på hver side eller til skiverne er let brunede. Hold dem varme på en bageplade i ovnen. Gentag med de resterende 2 teskefulde smør og brødskiver.
Server french toast med varm jordbærmix. Drys med flormelis, hvis det ønskes.