Bær er vores favorit, men cookies smager også godt ;-). På vores hjemmeside benytter vi cookies (ikke spiselige) for at sikre dig den kundeoplevelse, der er mest relevant for dine interesser. Se venligst vores cookie politik. Hvis du accepterer, forstår du aftalens vilkår og accepterer dem.
Helleflynder med jordbærsalsa
- 1 bakke Driscoll's-jordbær (400 g)
- 1 moden mango, skrællet og skåret i tern på 1 cm
- 1 moden avocado, skåret i stykker på 1 cm
- 1 jalapeño eller chili, fintsnittet
- 4 helleflynderfileter (120 til 170 g hver)
- 2 spiseskefulde limesaft
- 1 spiseskefuld frisk koriander
- ½ teskefuld havsalt
- 1 spiseskefuld olivenolie
- ¼ teskefuld sort peber
- 1 lime skåret i 4 både
- Et drys salt
25 min | 4 | andre opskrifter | forår | sommer | efterår