Mangler du en sød og lækker snack til kaffepausen….? Prøv denne sjove opskrift sammen med dine børn.
Fremgangsmåde
FORVARM ovnen til 190°
LÆG bagepapir på to bageplader.
BLAND mel, bagepulver og salt i en mellemstor skål.
SÆT til side.
PISK smør og sukker med en mikser på medium-høj styrke i en skål indtil det er let og luftigt. Cirka tre minutter.
SÆNK farten til medium styrke.
TILFØJ æg.
TILFØJ vaniljeekstrakt.
PISK smørblandingen indtil det er jævnt.
TILFØJ fløde.
SÆNK farten på din mikser til lav styrke.
TILFØJ melblandingen og pisk indtil det er blandet godt, men vær opmærksom på ikke at piske det for meget.
RØR forsigtigt jordbærrene i dejen.
HÆLD groft sukker i en lille skål.
TAG en skefuld dej.
RUL dejen til en kugle.
DYP kuglen i sukker.
PLACER kuglen på bagepapirer med sukkeret opad.
GENTAG med resten af dejen.
BAG i 8-9 minutter.
BYT rundt på pladerne i ovnen, så den nederste kommer øverst og omvendt.
BAG i endnu 8-9 minutter eller indtil de er gyldne.
LAD kagerne køle på bagepladen i 2 minutter.
FLYT kagerne til en rist.
LAD kagerne køle.