Bær er vores favorit, men cookies smager også godt ;-). På vores hjemmeside benytter vi cookies (ikke spiselige) for at sikre dig den kundeoplevelse, der er mest relevant for dine interesser. Se venligst vores cookie politik. Hvis du accepterer, forstår du aftalens vilkår og accepterer dem.
Kyllingekebab med friske bær
- 1 bakke Driscoll’s-jordbær (400 g)
- 1 bakke Driscoll’s-hindbær (125 g)
- 1 bakke Driscoll’s-brombær (125 g)
- 1 bakke Driscoll’s-blåbær (125 g)
- 4 kyllingefileter
- ½ teskefuld salt
- ½ teskefuld friskkværnet sort peber
- 16 træspyd
- 1 spiseskefuld olivenolie
- 2 finthakkede skalotteløg
- 8 fed hvidløg, hakkede
- 1 teskefuld cayennepeber
- 3 spiseskefulde paprika
- 1 spiseskefuld kværnet spidskommen
- 2 kopper espresso
- 100 ml cidereddike
- 2 spiseskefulde sojasauce
- 3 spiseskefulde farin
- Salt og peber
- 30 g hakket koriander
- 1 finthakket rødløg
60 min | 8 portioner | andre opskrifter | middel