Bær er vores favorit, men cookies smager også godt ;-). På vores hjemmeside benytter vi cookies (ikke spiselige) for at sikre dig den kundeoplevelse, der er mest relevant for dine interesser. Se venligst vores cookie politik. Hvis du accepterer, forstår du aftalens vilkår og accepterer dem.
Lækker punch med bær
- 1,25 l. tør ginger ale, afkølet
- 500 ml. friskpresset eller købt saft fra rød grapefrugt, afkølet
- 250 ml. hvid rom
- ½ kop (125 ml.) cointreau
- 1 lime, presset til juice
- 250 g. Driscoll’s jordbær, pynede og skåret i skiver
- 125 g. Driscoll’s blåbær
- 125 g. Driscoll’s hindbær
- En stor håndfuld mynteblade, groft hakket
- Knust is til servering
- Krydret hindbærsirup:
- 2 x 125 g. Driscoll’s hindbær
- 180 ml. vand
- 110 g. sukker
- 6 cm af en knold ingefær, skåret i tynde skiver
- 3 strimler af revet appelsinskal
- 1 stang kanel, brækket
- 1 stjerneanis
- 4 hele nelliker
10 min | 6-8 servings | andre opskrifter