Yoghurtis med Jordbær og Hindbær

Yoghurtis med Jordbær og Hindbær

  • 400 gram Driscoll Jordbær, pynet og skåret i skiver
  • 125 gram Driscoll Hindbær
  • 200 gram Sukker
  • 1 Spsk. Vand
  • 2 Tsk. Citronsaft
  • 350 ml. Sødmælksyoghurt uden smag

10 minutter | 8 portioner | desserter

Strawberry
Hjemmelavet frossen yoghurt som slår alle andre af pinden! Du kommer til at elske denne bløde og cremede yoghurtis!
Strawberry

Hjemmelavet frossen yoghurt som slår alle andre af pinden! Du kommer til at elske denne bløde og cremede yoghurtis!

Fremgangsmåde

Bland jordbær, hindbær, sukker, vand og citronsaft sammen i en stor skål. Lad det hvile ved stuetemperatur i en time, men rør i det engang imellem. Overfør blandingen til en blender eller foodprocessor. Tilføj yoghurt og blend. Stil blandingen på køl i 2 timer eller hen over natten. Anvend en ismaskine til at fryse blandingen. Frossen yoghurt kan serveres med det samme eller overføres til en lufttæt beholder og køles endnu mere for at få en mere fast konsistens. Hvis du køler blandingen yderligere kan du med fordel tage den ud 15 minutter før den skal serveres.

Leafs Strawberry

Bær er vores favorit, men cookies smager også godt ;-). På vores hjemmeside benytter vi cookies (ikke spiselige) for at sikre dig den kundeoplevelse, der er mest relevant for dine interesser. Se venligst vores cookie politik. Hvis du accepterer, forstår du aftalens vilkår og accepterer dem.